icon-arrow-right
HomeOver ons

VolkerInfra Zaanstreek - Waterland

In opdracht van de provincie Noord-Holland voert VolkerInfra Zaanstreek - Waterland per 1 juli 2018 in het gebied Zaanstreek - Waterland het integrale onderhoud uit aan de infrastructuur, gebouwen en terreinen van de provincie Noord-Holland.

20180214 WielerExperience Roosendaal 033 van 041.jpg

VolkerInfra heeft van de provincie Noord-Holland de opdracht gekregen om het gebied Zaanstreek - Waterland de komende 10 jaar te onderhouden. VolkerInfra Zaanstreek - Waterland is een consortium van twee bedrijven: KWS en VolkerInfra, beide onderdeel van het Koninklijke VolkerWessels concern.

De bedrijven achter VolkerInfra Zaanstreek - Waterland

KWS

KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra en door inzet van eigen materieel, dochters en deelnemingen in het hele land biedt KWS een waaier aan disciplines. Van advies tot asfaltproductie en van specialisme en kleinschalig werk tot en met multidisciplinaire projecten waarin ze complete infrastructuur realiseren. KWS brengt kennis en kunde in van wegonderhoud, waterhuishouding en faunavoorzieningen. Door de decentrale organisatie heeft KWS veel ervaring en binding met het al te onderhouden gebied Gooi en Vechtstreek.

Meer informatie

 

VolkerInfra

VolkerInfra is een multidisciplinaire organisatie die sterk is in projectmanagement, assetmanagement en ontwerpmanagement en actief in het ontwerpen, adviseren, coördineren en begeleiden van onderhoudscontracten, die ze samen met de werkmaatschappijen van VolkerWessels uitvoeren. VolkerInfra is de centrale VolkerWessels-organisatie die kennis, processen en ICT-systemen voor assetmanagement borgt en ontwikkelt en die onderhoudscontracten en projecten integraal aanstuurt.

Meer informatie

Daarnaast zetten wij de volgende VolkerWessels bedrijven in

Gebr. Van Kessel

Sinds de oprichting in 1950 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een innovatief bedrijf en actief in de civiele infrastructuur. De Gebr. Van Kessel brengt kennis en kunde in van groenonderhoud vanuit het landelijk georganiseerde onderhoudsbedrijf zodat de werkprocessen optimaal zijn.

Meer informatie

 

Vialis Beheer en Onderhoud

Vialis is een landelijk opererend bedrijf en actief binnen de infrastructuur en mobiliteit en wil met slimme oplossingen en hulp van technologie de veiligheid, duurzaamheid, doorstroming en leefbaarheid verbeteren. Zij beschikken over een breed aanbod van diensten en oplossingen op het gebied van technische installaties, zoals verkeerslichten en lichtmasten. 

Meer informatie

 

Wilchem

Wilchem biedt een compleet pakket op het gebied van milieu, incident bestrijding en gespecialiseerde calamiteitenhulp, ook bij ongevallen met gevaarlijke stoffen waarbij het uitgangspunt is zorg voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Wilchem verzorgt het 24-uurs incidentmanagement voor afhandeling van calamiteiten onder regie van de provincie Noord-Holland.

Meer informatie

+