icon-arrow-right
HomeVeelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de onderhoudswerkzaamheden in het gebied Zaanstreek - Waterland, wat het beheergebied is, hoe contact opgenomen kan worden en dergelijke? Bekijk de veelgestelde vragen en vindt direct antwoord op de meest gestelde vragen over het gebied Zaanstreek - Waterland

WIE ZIJN JULLIE?

Wij zijn medewerkers van VolkerInfra Zaanstreek - Waterland. VolkerInfra Zaanstreek - Waterland is een consortium van gespecialiseerde bedrijven, alle onderdeel van het Koninklijke VolkerWessels concern, die in opdracht van Provincie Noord-Holland tot 2028 het onderhoud uitvoert aan de provinciale infrastructuur in het gebied Zaanstreek - Waterland. 

UIT WELKE BEDRIJVEN BESTAAT VOLKERINFRA ZAANSTREEK - WATERLAND

VolkerInfra is een consortium van KWS infra BV, Van Hattum en Blankevoort BV en VolkerInfra BV. Daarnaast zetten we de volgende VolkerWessels bedrijven in, Gebr. Van Kessel, Vialis Beheer en Onderhoud en Wilchem.

WAT GAAT VOLKERINFRA IN HET GEBIED ZAANSTREEK - WATERLAND DOEN?

VolkerInfra Zaanstreek - Waterland voert in opdracht van provincie Noord-Holland het onderhoud uit aan onder andere wegen, vaste en beweegbare bruggen, viaducten, waterhuishouding, gebouwen en terreinen, faunavoorzieningen, verkeerslichten, lichtmasten en groenvoorziening in eigendom van de Provincie Noord-Holland.

HOE LANG IS VOLKERINFRA IN HET GEBIED ZAANSTREEK - WATERLAND WERKZAAM?

VolkerInfra Zaanstreek - Waterland heeft een 10-jarig contract met de Provincie Noord-Holland. Dit betekent dat wij tot 2028 het integrale onderhoud en mogelijk de realisatie van een aantal reeds voorbereide projecten en eventueel toekomstige nieuwe projecten in het gebied Zaanstreek - Waterland uitvoeren. 

WELKE GEMEENTEN VALLEN ER PRECIES ONDER HET GEBIED ZAANSTREEK - WATERLAND?

VolkerInfra verzorgt het onderhoud aan de provinciale eigendommen gelegen in de gemeenten Alkmaar, Beemster, Edam-Volendam, Wormerland, Oostzaan, Landsmeer, Waterland, Purmerend, Uitgeest, Zaanstad, Amsterdam, Heemskerk, Beverwijk, Koggenland, Schermer en Zeevang. 

KUNNEN JULLIE OOK BIJ MIJ IN DE BUURT WERKZAAMHEDEN UITVOEREN?

U kunt ons een e-mail sturen met daarin uw verzoek en vermelding van een duidelijke locatie (bij voorkeur met een foto). Wij beoordelen vervolgens of deze werkzaamheden inderdaad tot ons werkpakket behoren, waarna we beoordelen hoe wij u kunnen helpen. U ontvangt dan binnen 3 werkdagen een reactie van ons. Het e-mailadres is: servicepunt@noord-holland.nl

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN OVER HET ONDERHOUD BIJ MIJ IN DE OMGEVING?

Wij streven ernaar het onderhoud en de realisatie van de projecten naar ieders tevredenheid en met zo min mogelijke hinder uit te voeren. Mocht u alsnog niet tevreden zijn, dan kunt u dat melden via het servicepunt van de Provincie Noord-Holland op het e-mailadres servicepunt@noord-holland.nl of via het gratis telefoonnummer 0800 - 0200 600. Het servicepunt is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. 

IK BEN VAN DE GEMEENTE EN/OF WATERSCHAP. KUNNEN JULLIE EENS LANGSKOMEEN OM IETS MEER TE VERTELLEN OVER JULLIE WERKZAAMHEDEN?

Dat kan. Wanneer u het contactformulier invult, neemt onze omgevingsmanager Jörg Dreyer contact met u op.

+