icon-arrow-right
HomeNieuws Asfaltonderhoud Vaartdijk (N246)

Asfaltonderhoud Vaartdijk (N246)

Actueel

Op de Vaartdijk voeren wij in de nachten van 20 tot en met 24 juni tussen 20:00 en 06:00 uur asfaltonderhoud uit. Het gaat om het wegdeel van hectometerpaal 21.4 tot en met hectometerpaal 24.0.

Wat gaan we doen?

De bovenste asfaltlaag en slechte stukken asfalt worden verwijderd. Dat doen we door te frezen. We brengen over de hele breedte van de weg  een nieuwe asfaltlaag aan en er wordt nieuwe wegmarkering aangebracht.

Daarmee is de weg weer goed onderhouden voor de komende jaren.

 

Wij voeren de werkzaamheden in de nacht uit om zo min mogelijk verkeershinder te veroorzaken. Voor de werkzaamheden zijn echter machines nodig die geluid en licht produceren waar u last van kunt hebben.

 

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten en wordt het verkeer omgeleid. Het naastgelegen fietspad blijft wel berijdbaar.

 

Omleiding n246.png

Bereikbaarheid

In de 4 nachten van 20 t/m 24 juni is de Vaartdijk (N246) in beide richtingen afgesloten van de rotonde met de Zaandammerweg t/m Vrouwenverdriet (van hectometerpaal 21.5 t/m 24.5).

De eerste 2 nachten (20 en 21 juni) is ook de rotonde met de Zaandammerweg afgesloten.

Verkeer wordt omgeleid via de N515, N203 en de S150 (zie groene pijlen in de afbeelding).

 

Het naastgelegen fietspad blijft berijdbaar.

 

Tijdens de werkzaamheden is de Vaartdijk (N246) vanuit de rotonde Zaandammerweg geheel afgesloten.

Als het toch noodzakelijk is dat er een voertuig van of naar uw woning moet rijden kan dit onder begeleiding van een verkeersregelaar vanaf de kant van Vrouwenverdriet.

 

Direct aanwonenden worden (eventueel via het fietspad) begeleid naar de woning. 

 

Bij een calamiteit kunnen nood- en hulpdiensten over het fietspad langs de werkzaamheden rijden. Bussen hebben geen hinder van de werkzaamheden. ’s Avonds en ’s nachts rijden er geen bussen.

 

+